Шампионът по фитнес Мартин Пашалиев е загиналият в тежката катастрофа в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:49 / 24.01.2019
60069
Шампионът по фитнес и инструктор Мартин Пашалиев е починалият в тежката катастрофа на бул. "Сливница", малко преди кръстовището с бул. "Константин Величков". Пътният инцидент стана в платното в посока "Люлин" малко преди 17,00 ч. Автомобилът БМВ се е ударил в стълб, като двамата пътници са били заклещени. Мястото е било отцепено от коли на пожарната, като се е наложило служителите й да режат ламарините.

За смъртта на Мартин Пашалиев съобщиха негови приятели във Фейсбук. Младият мъж има две първи места на фитнес турнири от Стара Загора и Бургас, сребро от София и броз от Сърбия. От 2016 г. насам Пашалиев се отказал от турнирите и е станал инструктор, като е подготвял състезатели за тях. Мартин планувал следващата седмица да си купи нова кола - БМВ М4. Пашалиев е бил за волана по време на фаталния удар, спътникът му е оцелял, но е със счупен таз, съобщи "Канал 3".

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).