Семейството на Ани има нужда от много помощ! Момиченцето е с болно сърце, а родителите не могат дори храна да купят!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:05 / 19.04.2023
3077
Семейството на малката Ани живее във Варна. Момиченцето е с болно сърце, а родителите й не смогват да купят дори храна. Гладуват! Това научи Varna24.bg от публикация в страницата "Граждани на квартала". Публикуваме цялата история на Ани без редакторска намеса:

Ани е слабичка, нежна, отличничка в училище. Въпреки трудностите, които среща в живота си, с детска вяра и чистота се надява на чудо. Тя е едва на 9 години, но вече е видяла доста тегоби и мъка през живота си. Първоначално става ясно, че детето има хидронефроза на левия бъбрек. Ходенето по лекари и тревогите обаче не свършват с тази диагноза. Докторите установяват и болест на сърцето, заради която момичето се нуждае от трансплантация.

Семейството на Ани не може да покрива елементарните си битови нужди. Двамата родители са инвалиди, майката е с епилепсия. Безработни са. Разчитат само на социални помощи, които са крайно недостатъчни, за да живеят поне поносимо.



С мисията да помогне на семейството се заема Галена Лакова. Повече от година тя се занимава активно с милосърдна дейност, организирайки различни кампании и събития. За да събере средства за малката Ани, на 21 април от 18:30 часа Галена ще проведе благотворителна аеробна тренировка в център "Ян Палах“. Всички желаещи могат да присъстват. Хората, които не искат да спортуват, могат просто да оставят пари за тренировката, без да се включват в нея. Събраните средства ще бъдат дарени за семейството на Ани.

Освен от финансова подкрепа семейството се нуждае и от бойлер, готварска печка, пералня, храна и инхалатор за детето. Ако имате възможност да помогнете, може да се свържете с Галена на e-mail galenalakova@abv.bg и във Facebook - Galena Lakova.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).