Семейство от Пловдив сред пострадалите в жестокия инцидент край морето

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
09:26 / 22.11.2021
9386
От полицията дадоха подробности за жестоката катастрофа на пътя Бургас – Варна, за която Burgas24.bg съобщи. Инцидентът стана около 15.30 ч. вчера в района на километър 175. Лек автомобил "Тойота Корола", с пловдивска регистрация, управляван от 62-годишен пловдивчанин, предприема изпреварване, навлизайки в лентата за насрещно движение, като допуска челен сблъсък с "Сеат Ибиза", с бургаска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия.

От пътния инцидент освен водачите е пострадала и пътуваща в тойотата 61-годишна жена от Пловдив - съпруга на водача. Пострадали са и пътниците от другия автомобил – трима бургазлии на възраст 22 и 23 години, както и 19-годишна бургазлийка. Всички са откарани в болница "Св. Ана" във Варна.

Водачът на тойотата е със счупен таз, съпругата му е с травма на корема и фрактура на гръдния кош. Водачът на сеата е с контузия на главата, неговите спътници са със спукан таз и травма на главата. Единият 23-годишен бургазлия е получил травма на главата и спукана слезка. 23-годишният бургазлия има травма на таза,  22-годишният бургазлия е с изкълчен глезен, а 19-годишната бургазлийка е с открита рана на коляното.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).