Росен се заканвал на мъжа на Кети, дъщеря й също знаела за връзката им (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:36 / 08.01.2018
18616
В шок съм, не мога да го проумея. Беше много начетен, разбираше от много работи. Не говореше, беше много потаен. Това разказа Драгомир, който познава най-добре шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов. Росен работел в София. За да отиде в работното си място, ставал в 4 часа и вървял пеша. Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги с пистолет. "Обяснява ми какво е ял, когато е бил в легиона, какво е правел там. В средата на годината сподели за връзката си с Кети. Той й помагал. Жената чистела къщи. Виждал съм я един път в центъра. Имаха връзка. Откакто се скараха през ноември-декември, Росен започна да става по-особен. Не зная защо се скараха. Може би е искала да се разделят. После си пишеха само по вайбър. Той много я обичаше, само за нея говореше", каза още той пред bTV. 

"За връзката им знаеше дъщеря й Нанси, и с нея си пишеше по вайбър. Заканваше се на мъжа й Неделчо, защото той много тормозел Кети. Казваше, че ще ходи да се разправя с него", добави Драгомир. "На 1 януари дойде да ме види. Нищо не ми каза, нормален беше. Каза, че брат му е починал. Пихме по една бира и си тръгна,. Драгомир е завел полицаите до къщата, която обитавал Росен в Луково. Изпуснали го за 1 час. Лаптопът му бил още включен. Напълно е възможно Росен да е убил и шестте си жертви", заяви мъжът. Междувременно bTV съобщи, че откритото в изоставена постройка тяло със сигурност е на шесторния убиец. То бе открито от патрул на военна полиция около 14:30 часа в изоставена постройка. Полицаите са установили вътре мъж с пистолет в ръка - "Берета" със заглушител.



Виж коментарите (13)

Още по темата (59):
06.01.2021 Прокуратурата плаща 80 000 лева заради шесторното убийство в Нови Искър, не си била свършила работата
06.02.2018 Шесторният убиец от Нови Искър още е в моргата
26.01.2018 Участвал в издирването: Засичах на няколко пъти Росен Ангелов
19.01.2018 Майката на Неделчо ридае гневно: Избиха цялото семейство заради Кети!
18.01.2018 Първият частен детектив със сензационна версия за шесторното убийство в Нови Искър!
15.01.2018 Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).