Родителска немарливост! 3-годишно дете подкара Ауди и премаза жена пред блока

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
22:36 / 01.07.2019
9594
Кракът на 72-годишна жена беше ампутиран след нелеп и тежък инцидент, станал пред блока й в Хасково в събота вечер. Кола с оставен ключ на таблото е подкарана от тригодишно дете и за малко не уби жената, след като потегли. 

Пострадалата седяла на пейка пред блок 39-47 на бул. "Васил Левски“ в Хасково в близост до паркинга на жилищната сграда. Внезапно лека автомобил "Ауди“ потеглил и помел старицата. Пострадалата е откарана в болница в много тежко състояние, съобщава Монитор. Скоростта, с която я връхлетял автомобилът е била минимална, но при удара единият й крак бил премазан от масата на возилото.

При сблъсъка са причинени множество травми, жената е загубила кръв. За щастие линейката дошла бързо и лекарите успели да спасят живота й. Кракът, премазан при удара, обаче нямало как да бъде спасен и се наложило лекарите да го ампутират.  Другият крак на жената също е счупен на няколко места. Оцелелият крайник е гипсиран, жената е настанена в реанимацията. Състоянието й е било крайно критично и е изкарала голям късмет, че е оживяла. След много часови усилия на лекарите старата жена е в сравнително стабилно състояние. "Тя все още е с много нисък хемоглобин", поясниха медици. 

3-годишно момченце е било оставено в колата, която удари и рани тежко възрастната жена пред блок 39 – 47 на булевард "Васил Левски“ в Хасково, стана ясно в хода на разследването на инцидента и беше съобщено официално от полицията в Хасково.

Полицейското разследване продължава. "Да оставиш малко дете в кола с ключ на таблото е сериозна непредпазливост“, коментираха юристи с опит. Предстои резултатите от разследването на инцидента да се представят в прокуратурата, където ще преценят дали да предявят обвинение на собственика на автомобила.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).