Репортерка на bTV ще съди Иван Гарелов заради "ромския гаф"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:28 / 23.01.2019
56507
Съпругата на водещия Светослав Иванов – Вяра Деянова, обмисля да съди журналиста Иван Гарелов заради гафа с ромския произход на мъжа й. Репортерката на bTV била бясна на "Мистър Панорама“, най-вече заради дъщеричката им Йоана.

Момиченцето търпяло подигравки, че "баща й е ром“ и Деянова смятала да търси правата си в съда за нанесени морални щети, съобщава ХотАрена.

Припомняме, че по време на своето гостуване в "Шоуто на Слави“ Гарелов причисли Светльо Иванов към ромите. Реакцията на журналиста не закъсня.

"Иван Гарелов публично коментира как академик Георги Марков анализирал в "120 минути" ромите, "без да предполага, че водещият", тоест аз, съм "бил от ромски произход". Така ли? И аз не предполагах... Благодаря Ви господин Гарелов, вашият опит може да научи още няколко поколения журналисти. На достойнство, точност и убеденост в представяната информация“, изригна Иванов преди дни във Фейсбук.

Ден по-късно Гарелов се извини публично, като се оправда, че е бил подведен от публикация в жълт вестник. Водещият на "120 минути“ прие извинението му, но явно съпругата му не е толкова всеопрощаваща.

"Това може да се отрази на психиката и самочувствието на детето ни. Няма да оставя нещата така“, заканила се Деянова.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).