Разминаване във версиите: Има ли нападнат полицай?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:15 / 21.01.2019
3270
Спор и разминаване във версиите след вчерашния инцидент, при който пътен полицай беше леко ранен в ръката, а 33-годишен мъж - задържан заради агресия към униформения. Това се случи в столичния квартал "Дружба". Съпругата на арестувания ни показа видеоклип и твърди, че агресията всъщност е била от полицаите към тях.

С клипа Зоран и съпругата му Мария оспорват думите на полицая. Според тях агресията не дошла от 33-годишния мъж, а от служителя на Пътна полиция, съобщава Нова тв.

"Полицаят тръгна към мен и извика: "Дай си личната карта". Аз тръгнах да я давам, през това време той ми налетя на бой. Просто излезе от колата с намерението да ме хване за кръста и тогава ме хвана, подхлъзна ли се, падна на земята, ожули си ръцете", разказва Зоран Маглесев.

Мъжът снимал патрулката, за да подаде жалба срещу полицаите. По думите му те го принудили да признае, че е ударил автомобила на негов съсед. И именно  по тази причина пътните полицаи се озовали на адреса в квартал "Дружба".

След напрежението на място пристигнали няколко патрулни коли и линейка. Полицаят имал контузия на ръката. Закаран бил в болница "Света Анна", а след това и в МВР болница. Зоран Маглешев пък е откаран в 8-районно управление.

От МВР отказаха коментар, докато тече разследването на случая. Но остават на позицията, че Зоран проявил явна агресия и е посегнал на полицай.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).