Радев с много остри думи за Борисов и миналото му!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
12:58 / 17.02.2020
9719
Спорът между Румен Радев и Бойко Борисов продължава. Радев използва медиите, за да отговори на Бойко Борисов, който преди няколко дни заяви, че няма нищо общо с разследването на ДАНС и спецпрокуратурата, както и с използването на СРС-та, за което се иска разрешение от съда. 

Радев обаче показа, че не вярва на премиера. "Що се отнася до г-н Борисов, той се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги - ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали", заяви президентът. Той е категоричен, че премиерът използва службите за свои политически цели.

"Указва на прокуратурата кого да размаже, дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи", възмути се Радев.  Президентът се оплака, че "в безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство". "За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода", атакува президентът.

По думите му, "ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов".

"Скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство, ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости. Но драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине. Защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова напълно разбирам и неговата растяща нервност", завърши държавният глава.

Виж коментарите (41)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).