Първи подробности за ужаса с тримата загинали младежи

Автор: ИА Фокус
Коментари (1)
13:14 / 24.12.2022
3555
Окръжна прокуратура – Шумен наблюдава и ръководи досъдебно производство по повод тежко пътно-транспортно произшествие, при което на място са загинали млад мъж и малолетно момиче, а друго непълнолетно момиче е починало в болнично заведение малко по-късно, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Инцидентът е възникнал около 21:20 часа на 23 декември 2022 година на булевард "Симеон Велики" в града. Според първоначалните данни, 24-годишен мъж, управлявал лек автомобил с превишена скорост, загубил контрол над превозното средство и се блъснал в стълб от уличното осветление. Вследствие на пътното произшествие на място са загинали младият водач и малолетно момиче, пътувало в автомобила. Друго непълнолетно момиче е откарано в много тежко състояние в болнично заведение, където по-късно е починало.

Незабавно по случая е образувано досъдебно производство. Направен е оглед на местопроизшествието, а днес се извършва и допълнителен такъв. Назначени са съдебно-медицински, химически и авто-технически експертизи. Взети са кръвни проби, чиито анализ да установи има ли употреба на алкохол и/или наркотични вещества.

Работата по изясняване на детайлите около тежкия инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Шумен.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).