Първи подробности от полицията за смразяващото кръвта убийство на Венко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (77)
21:48 / 07.08.2020
179952
Появиха се още подробности за жестокото убийство, сразило Врачанско. Припомняме, че по-рано днес се разбра, че тялото на 40-годишния Венко Лудия бе намерено в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган. Малко по-късно стана ясно, че за зверството са арестувани двама души, а трети се издирва. Сега от МВР излязоха с още разкрития за зверството.

"Трима жители на село Търнава, община Бяла Слатина са задържани като съпричастни в убийството на 40-годишен мъж от същото село, извършено вчера (06.08.2020г.) в селото", съобщиха от ОДМВР - Враца. И тримата задържани имат криминални прояви от различен характер.  Двама от тях са на възраст 26 години, третият е 18-годишен.  Криминалисти от сектор "Противодействие против личността" към ГД "Национална полиция" , сектор "Експертно-криминалистична дейност"- ГДНП и колегите им от ОД МВР Враца продължават работата по изясняване на обстоятелствата довели до извършеното престъпление.

Междувременно се разбра че убийците и жертвата им вчера се събрали, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото. В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия. Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.

Виж коментарите (77)

Още по темата (2):
11.08.2020 Оставиха в ареста двама от извергите, замесени в едно от най-извратените убийства у нас
07.08.2020 Откриха Венко заклан в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган!
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).