Простреляха в главата бизнесмен в Бургас!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:54 / 10.01.2018
6225
Жестока, кървава драма се разигра около 16 ч. в частен цех за стъклопакети, намиращ се в района на комбинат "Домострене" в бургаския кв. "Кумлука", съобщава "Флагман". Мъж е прострелян в главата от друг, с когото е възникнало пререкание. По непотвърдена информация пострадалият е един от шефовете на завод за дограма. Наемател на склада, където преди минути се е разиграла кървавата свада, е фирма "Сателит глас". Неин собственик е бургазлията Стойчо Попов. Фирмата е под наем. Стрелбата е с газов пистолет. Районът е отцепен от полицейски патрул и жълти ленти. 

В 16:30 ч. пристигна и червена, немаркирана кола, от която слязоха двама криминалисти от ОД на МВР и влязоха в цеха. Пазачът на комплекса, който се състои от около 200 дка, заяви, че линейка на "бърза помощ" е влязла в самия цех, след което е излязла, но не може да се каже дали в нея е имало пострадал и в какво състояние е. От пресцентъра на ОД на МВР заявиха официално, че прострелването е с газов пистолет и няма никаква опасност за живота на този, към когото е било насочено оръжието.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).