Проф. Михаил Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 19.11.2021
2410
"Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф, който си докарахме със собствената си глупост. Това може да произведе няколко десетки хиляди нарушители на българската граница, а ние нямаме сили да се справим с тях", заяви за "Твоят ден" математикът проф. Михаил Константинов. 

Той смята, че това е безобразие, което няма да отшуми скоро. "Влошаваме си отношенията с гражданите от турски произход в България. Това е чудовищна глупост", допълни той.

По казуса с откритите отрязъци от контролни разписки в дома на кандидат за депутат математикът смята, че трябва да видим проверката между преброяването на контролните разписки и съдържанието на машинния протокол.

"Трябва да бъде показан и резултатът от проверката на машините за вота на 11 юли. Колкото по-късно дойдат, толкова по-малко хора ще повярват в нея", подчерта той.

По темата с невъзможността някои карантинирани да гласуват, той сподели, че когато има няколко десетки хиляди гласуващи по домовете е възможно да има такива фаулове. Относно балотажа проф. Константинов коментира, че всичко е възможно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
19.11.2021 Турция извика българския посланик в Анкара
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).