Прекалено облечената Натали Трифонова смрази с прогнозата си за следващите дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:03 / 18.04.2024
2860
Натали Трифонова смрази с прогнозата си за следващите дни:

През нощта валежите и в югоизточните райони ще спрат ще спрат. На места облачността временно ще се разкъса, в Северна България до предимно ясно време. Северозападният вятър ще отслабне, но само в югозападните райони ще стихне. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, в котловините на Югозападна България около 0° и на месат там има условия за слани.

В София - около 0°-1°. Утре облачността над страната ще е значителна, с по-съществени разкъсвания по поречието на Дунав. Още преди обяд в Рило-Родопската област ще започнат валежи, които до вечерта ще обхванат по-голямата част от Южна България. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°, в София - около 13°. През нощта срещу събота валежите ще се усилят, ще обхват и Източна България; на места ще бъдат значителни. 

Над планините облачността ще е значителна. Още преди обяд в Рило-Родопската област ще започнат валежи от дъжд, над 1300 m - от сняг; на места количествата ще са значителни. Вятърът в ниските части ще се ориентира от изток-югоизток и ще се усили, а по билата ще е силен от югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 5°, на 2000 m - около 0°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).