Пребит при скандал за парко място издъхна в адски мъки от раните си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:05 / 11.07.2019
8504
Пребит при скандал за неправилно паркиране пред дома му 64-годишен жител на Казанлък почина в болницата след продължила няколкодневна агония.

Възрастният Велчо Г. е бил намерен към 22,00 часа на 4 юли на метри от жилищната му кооперация  в близост до дома на културата "Арсенал“ от случайни минувачи е бил откаран в старозагорската болница "Проф. д-р Стоян Киркович“, където неврохирузите извършили тежка мозъчно-черепна операция. Въпреки усилията на специалистите пациентът е издъхнал на 7 юли без да дойде в съзнание, съобщава "Монитор".

За 24 часа е бил задържан 46-годишен негов съсед, за когото имало данни че последно е бил засечен да разговаря с жертвата. Задържаният и Велчо били в дългогодишен конфликт,но липсвали преки свидетели на смъртоносната агресия. Задържаният е бил подложен на тест с полиграф от специалистите при института по криминалистика при МВР, но на този етап нямало противоречия между показанията и записите от детективския уред, коментираха от старозагорската окръжна прокуратура.

Изчакват се резултатите от съдебно-медицинската експертиза в резултат на какво точно е настъпил леталният изход. Участвали в операцията твърдят, че нараняванията са били от ритници с обувка или друг тъп предмет по главата.

Образуваното досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда срещу неизвестен извършител е преобразувано в производство за смърт, на този етап няма все още привлечен като обвиняем.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).