Полицаи нахлуха в кабинет, закопчаха много пиян лекар (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 16.01.2018
8914
Пиян лекар беше задържан по време на дежурство в столичния квартал "Сухата река". Негови пациенти подали сигнал на телефон 112 снощи. Дошлите полицаи установили, че алкохолът в кръвта на дежурния д- р Ангел Асенов, е 1.27 промила, съобщи Нова тв. Първоначално лекарят отказвал да даде проба и се държал агресивно с полицаите. Той е задържан за 24 часа и ще му бъде повдигнато обвинение за хулиганство. А чакащите пациенти са прегледани от друг лекар на медицинския център. 

"Малко съм шокиран. За първи път имаме подобен инцидент изобщо, за първи път виждам лекар в такова състояние. Организирали сме този кабинет от 15 години, подобен инцидент не сме имали. Затова ни дойде малко като шок. Но, честно казано, трудно намираме хора, които имат желание да работят в такъв кабинет", заяви Атанас Пелтеков, управител на медицинския център "Вигор".

 



Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).