Полицаи и водолази издирват 25-годишен мъж, паднал с колата си във водите на пресевника на розоварна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:42 / 31.12.2018
5552
Полицаи и водолази издирват 25-годишен мъж от казанлъшкото село Кънчево във водите на пресевника на розоварна край село Розово, предаде кореспондентът на бТВ в региона.

Сигналът за изчезването му е подаден от съпругата на мъжа. По нейните думи снощи двамата били на дискотека, прибрали се с такси и между тях възникнал спор. Мъжът излязъл от семейното им жилище.

Минути след това жената чула шума на двигателя на леката им кола. Предположението е, че младият мъж е опитал да свали напрежението с шофиране. Дошъл е в района на Розово, защото са имали общи спомени с жената. Вероятно е излязъл от пътя и така колата е попаднала във водите на пресевника.

Първият опит на водолазите за локализирането на автомобила се оказа неуспешен. Наложи се да бъде разширен периметърът на търсенето. Вероятно утре издирването ще продължи.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).