Почина бащата на първия български милиардер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:34 / 01.04.2022
8233
Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал. За смъртта на 84-годишния мъж никой никъде не обяви официално. Няма некролози из улиците, нито съобщение в социалните мрежи. Даже официално погребение не е имало. Било е организирано опело в присъствието на едва четирима души. След това бай Павел е бил кремиран. Къде обаче е поставена урната с праха му, остава пълна загадка.

"Блиц" се свърза с част от хората, които са били от обкръжението на милиардера Илия Павлов. Разговаряхме с бившия директор на "Корпоративна банка" Евгени Горанов, босът на "Минстрой" Николай Вълканов и бивши служители на "Мултигруп", но дори и те нямаха информация при какви обстоятелства си е отишъл от този свят Павел Найденов.

Как се е стигнало до смъртта му, остава загадка. Според непотвърдена информация, в началото на февруари тази година Павел Найденов е получил фрактура на крака. Незнайно защо е бил пратен в софийски хоспис. Там дошла другата голяма беля – разболял се от коронавирус. На 24 февруари, в деня, в който започна войната в Украйна, той е починал.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).