Пловдивско присъствие на честванията по повод 138 г. от създаването на Военноморския флот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:16 / 13.08.2017
3829
Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област бе сред официалните гости на церемонията по награждаване на военнослужещи и цивилни служители по случай празника на Военноморските сили във Варна. Със заповед на областния управител на Варна отличилите се военни бяха наградени с грамоти и плакет за отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 138-та годишнина от създаването на Военноморските сили на България. По време на официалната церемония генерал Попов, който е председател на Комисията по отбрана в парламента, връчи на Военноморските сили почетна монета на Народното събрание.

За съпричастност към съхраняване на историята и традициите на военния ни флот, командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев удостои с Адмиралтейска грамота Стоян Пасев - областен управител на Варна, Иван Портних - кмет на Варна и Негово високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).