Пловдивският бос Димо Флорината отива на съд за предлагане на секс услуги в бар "Мулен Руж"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:03 / 31.07.2019
14896
Районна прокуратура – Разлог е предала на съд тримата обвиняеми – 48-годишният собственик на заведението Димо Петров, по прякор Флорината, от Пловдив, 42-годишният Станимир Терзиев от Бургас, 34-годишната Жулиета Георгиева от Поморие за приемане и използване на млади жени за развратни действия в заведение в Банско.

Plovdiv24.bg припомня, че при полицейската операция на 23 и 24 февруари 2018 г. тримата бяха задържани за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, както и за държане на наркотични вещества, които са открити в обитаваните от тях жилища.

През август 2017 г. обвиняемият Д.П., в качеството на управител на търговско дружество, сключил договор за наем на обект в сграда в гр. Банско, представляващ нощен бар – клуб с наименование "Мулен руж".

Заведението започнало работа в края на ноември 2017 г., като обвиняемата Г. била управител, а на Т. било възложено извършване на охрана. Между тримата било постигнато съгласие нощният бар да бъде ползван като "еротик" бар, т.е. в него да се предлагат и развлечения на клиенти под формата на еротични танци. Обвиняемите решили да приемат на работа в заведението като "танцьорки“ момичета от различни градове от страната, като освен това да ги използват за извършване на сексуални услуги срещу заплащане, пише "24 часа". Обвиняемите П. и Г. следвало да ги мотивират с обещания, че ще получават половината от парите, заплатени от клиентите. За целта в заведението били обособени четири помещения, определени били и тарифи за различни видове услуги. Според желанията на клиентите те се предоставяли както в нощния бар, така и в хотели в Банско.

В изпълнение на плановете си тримата обвиняеми осъществили мотивационно въздействие за встъпване в полови контакти, блудство и пр. срещу облаги спрямо седем момичета, независимо от тяхното съгласие.

В редица случаи те били транспортирани от обвиняемия Т. П. и Г. са обвинени за склоняване към проституция и систематично предоставяне на помещения от заведението на различни лица с користна цел.

Освен това, обвиняемите П. и Т. са привлечени към наказателна отговорност за незаконно държане на високорискови наркотични вещества - коноп (марихуана) и кокаин. Дрогата била открита в жилище в Пловдив и стая от къща в Банско.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).