Пловдивската депутатка Елена Гунчева: Това управление стигна дъното, нагледахме се на циркове!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:57 / 29.06.2022
6777
Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството, но и за Народното събрание. Това написа в личния си Фейсбук профил Елена Гунчева от "Възраждане". Припомняме, че тя се отказа да напуска парламента и ще става независим депутат. Ето какво още пише Гунчева в социалната мрежа, публикуваме го без редакторска намеса:

"От декември миналата година, се нагледахме на циркове. Днес ме впечатлиха изказванията на двама лидери на партии, които взаимно се пратиха на освидетелстване. И това е нивото на управление и парламентаризъм в държавата ни. И то от официална трибуна. Не знам дали има някакво дъно за политиката в България.

Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт, с който никога не бих се съгласила. А разправиите по това кой е виновен и кой е взел решението, не само звучат крайно несериозно, но и ще нанесат сериозни и дългосрочни вреди в дипломацията ни. БСП се извъртяха, защото дори техният търпелив електорат трудно би преглътнал подобно нещо. А спорът стигна не дипломатическо, а махленско ниво в най-високите етажи на властта.

Крайно време е и правителството в оставка и народните представители да седнат и да решат как да поправят вредите. Циркове достатъчно слушахме. Време е всички да се успокоят и да вземат отговорни решения. И ако се отива на избори, нека това да не е по подобен срамен начин".

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).