Племенникът на Слави Трифонов живее тузарски! Тео: Вуйчо ми е велик шоумен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:29 / 04.02.2019
70028
Висок стандарт на живот има племенникът на Слави Трифонов - Теодор Владимиров, видя "България Днес". Младежът, който досущ прилича на шоумен №1, живее и учи в чужбина, а с това показва и завиден охолен живот. Родственикът на Слави често обича да пуши пури, а скъпото си тузарско удоволствие демонстрира директно в социалните мрежи. На фотоса Теодор е присвил очи в типична тежкарска физиономия и жадно дърпа от тютюневите листа.

Момчето има и афинитет към модата, като предпочита да пазарува от най-отбрани маркови магазини и да се облича по последен писък на модните тенденции. Въпреки това той не забравя известния си вуйчо и често носи дрехи с лика на гологлавия водещ. На много от щракнатите моменти младежът гледа изпод вежди с присвити очи, досущ като Трифонов. Със сигурност Слави е пример за поведение на младежа, който не спира да казва, че вуйчо му е велик шоумен.

Покрай честите пътувания из чужбина момъкът опроверга слуховете, че ще вдига сватба. Според мълвата той трябваше да застане пред олтара през 2018 г. заедно с дългогодишната си приятелка Анелия. Въпреки това до венчавка не се стигна. Според запознати той е забавил за малко личния живот и е отдаден на обучението, за да гради бъдещето си.

Въпреки това доста често майка му Петя го посещава в чужбина. Двамата са изключително близки един с друг въпреки разстоянието и не спират да обикалят европейските столици. В редките случаи, когато Трифонов коментира фамилията си, той винаги изтъква дълбоката привързаност на цялото семейство един към друг. А най-голямата му слабост е именно синът на сестра му. Няма спор, че и Теодор уважава изключително вуйчо си и вече е тръгнал по стъпките на неговия успех.

Виж коментарите (10)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).