Пиян комарджия наръга майка си 15 пъти и избяга

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:30 / 14.03.2019
2923
Розалина Цанкова от столичния квартал "Дианабад" е била убита с близо 15 удара с нож от нейния син, се разбра от думите на градския прокурор на София Емилия Русинова.

Розалина е била убита на 10 март, а сигналът в МВР бил подаден 2 дни по-късно от колеги на 64-годишната жена. Те отишли да я търсят, тъй като в понеделник и вторник не се явила на работа. Те и домоуправителят чукали на вратата и след като никой не отворил, повикали ключар, който разбил портата. Открили мъртвата жена и подали сигнал.

Събраните към настоящия момент доказателства категорично сочат, че нейният син е извършил това жестоко криминално престъпление", обясни прокурор Русинова. 42-годишният я убил с близо 15 удара с кухненски нож в гърдите, а майка му починала от кръвозагуба.

Мъжът избягал в хотел в столичния кв. "Люлин" след убийството, а веднага след сигнала бил задържан там, обясни шефът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев. Той бил търсен и като свидетел по друго дело, пише "24 часа".

Конкретният повод за скандала, довел до смъртта на Розалина, било пиянството на сина й. Той имал множество дългове, има данни, че е водел и скитнически начин на живот.

Мъжът е с няколко криминални регистрации. Той е задържан за 72 часа, а утре ще му искат постоянен арест.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).