Пеньо Чешкия отново избяга от поредната си присъда, а преди години бе хванат с отрязана глава в багажника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25 / 07.11.2023
2635
Избягал от поредната си присъда за изнасилвания, този път 12-годишна, се оказа Пеньо Мангъров-Чешкия. Той бе осъден преди месец, но не е открит и е обявен за издирване

Присъдата е за 3 изнасилвания на пловдивчанка, която тогава била на 29 години. Сюжетът е от 6 януари 2019 г. Пеньо се запознал с нея във фейсбук и настоял да се срещнат. Първоначално тя му отказала, но за да спре да я притеснява, се съгласила. На уречената дата жената се качила в колата му, за да поговорят. Той потеглил в посока София, а по пътя я заплашил с брадва. Когато пристигнали в дома му, я изнасилил 3 пъти. За да си изгради алиби, нареждал на жената да се държи дружелюбно с него на местата, където знаел, че има видеокамери. 

Докато е лежал в ареста по това дело, той е имал телефон в килията си и е търсил нови жертви.

В края на декември 2019 г. Мангъров се свързал във вайбър с красиво момиче, което никога преди не го е виждало. Започнал да ѝ пише. Момичето отговорило, но малко след това комуникацията им приключила. В началото на 2020 г. Мангъров отново започнал чат с нея. Тя обаче пренебрегнала повикванията му. Последвали обиди и закани за убийство.

“Ще ти се из*ера в устата", започнал да пише Мангъров. Момичето прочитало съобщенията, но не отговаряло. Арестантът се ядосал и се заканил да изпрати хора при нея. Заричал се, че ще я намери и ще ѝ разбие главата с бухалки и метални тръби.

Надълго и нашироко ѝ обяснил как ще бъде изнасилвана до припадък, а когато се съвземе, боят щял да продължи. Всичко това щяло да се случи пред очите на приятеля ѝ. Описал как ще убие и момчето, след като приключи гаврата с нея. Освен всичко друго Мангъров, който е известен с прякора си Чешкия, проклинал момичето да се разболее от рак, пише "24 часа".

Рецидивистът е обвинен и зa изнacилвaнe нa cтудeнткa в cтoлицaтa през 2018 г. Зaпoзнaли се в инcтaгрaм. Последвал я в социалната мрежа, изпрaтил ѝ cъoбщeниe и тя му отговорила. Разменили си снимки. Рaзбрaли ce зa cрeщa и мoмичeтo oтишлo. Дoбрoвoлнo ce кaчило в тaкcитo и влязло в дoмa нa Мaнгърoв крaй кинoцeнтърa в Coфия. Пили уиcки, a cлeд кaтo cтудeнткaтa oткaзaлa дa прaвят ceкc, Пeньo пoбecнял и я изнасилил. Делото е висящо в Софийския районен съд.

Мангъра, както е известен, успя да се прояви и след като бе пуснат от ареста. Той бил спрян за проверка на 22 февруари на бул. “Тотлебен" в София.

Виж коментарите (0)

Още по темата (19):
03.10.2023 Има присъда по случая с изнасилената пловдивчанка
20.04.2023 Спипаха Мангъра в поредна издънка
01.11.2022 Мангъров дълго ще лежи в затвора!
28.06.2022 Осъдиха Чешкия на 6 г. затвор, три пъти изнасилил една и съща жена
19.03.2022 Изнасилване в Пловдив? Марешка Бардем: Може и на мен да ми се случи нещо
16.12.2020 Интимни подробности засекретиха делото срещу Мангъров
Още новини от Национални новини:
Силно почерпен американец катастрофира на АМ "Тракия"
Божанков, след като детето му простреля друго: Не е било ВИП парт...
И днес е празник, църквата почита голям мъченик на вярата
Няколко области са предупредени с жълт код за интензивни валежи
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).