Педофил получи условна присъда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:56 / 28.08.2019
2813
По обвинение на Районна прокуратура – Елена и след  одобрено от съда споразумение, осъдиха мъж за държане на порнографски материали, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата.

Подсъдимият Г.Т. е признат за виновен и осъден за това, че за времето от  2016 г. до ноември 2017 г., при условията на продължавано престъпление в село в община Елена, използвайки компютърна конфигурация и неустановен IP адрес и представяйки се в социалната мрежа Facebook, както и в Skype с името "Заек с витамин – С“, склонил пет лица ненавършили 14 годишна възраст, да участват и наблюдават порнографски материали,

Осъден е и по обвинение, за това, че на 31.01.2018 г.,  в село в община Елена, в ползван от него имот, държал за себе си на преносим компютър, на карта памет и на вътрешно хранилище на мобилен телефон "Samsung“, порнографски материали, представляващи 203 файла със снимки и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи открито сексуално поведение, за създаването на които са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18 години.

"За извършените деяния е осъден на девет месеца лишаване от свобода, изпълнението на което на основание чл. 66 от НК е отложено за срок от три години и  глоба  200 лв., която да заплати в полза на държавата", обобщават от Прокуратурата.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).