Отново инцидент с дете в джакузи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:39 / 03.11.2017
4350
Майка твърди, че кракът на 3-годишната й дъщеря бил засмукан от джакузи в хотел във варненското село Шкорпиловци. Сигналът за инцидента Елена Попова изпрати в рубриката ни "Моята новина". Пред камерата на "Здравей, България" жената обясни, че стресиращата ситуация се развила на 28 октомври. 

Тя и детето й били в масажната вана, момиченцето тръгнало към майка си и изведнъж изпищяло от болка. Оказало се, че палецът на крака й бил сериозно разкъсан. Липсвал и част от нокъта. От хотелския комплекс отричат травмата да е получена заради неизправност на джакузито.

Майката на пострадалото дете е подала жалба в Комисията за защита на потребителите. Припомняме, че на 25 февруари 2017 г. 4-годишното момиченце пострада в джакузи в хотел "Адмирал" на Златни пясъци. Малката Изабел решава да се премести по-близо до майка си в джакузито, когато започва да пищи от болка. Виковете карат спасителя да изключи смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум.

Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата "Света Анна", където са извършени две операции за спасяването му. Дълго време детето беше в реанимацията на болницата в тежко състояние и увреждания.


Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).