От утре полицаите протестират с ленти на ръката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:51 / 19.10.2010
2341
От сряда полицаите ще сложат трикольорни ленти в знак на протест срещу политиката на ръководството на МВР. Това съобщи вчера шефът на синдикалната федерация на служителите Галентин Грозев. Някои униформени още вчера бяха поставили лентичките. Две поредни недели служителите на реда ще изразяват недоволството си и в градинката до МВР.

"Това, което прави правителството за полицаите, е доста сериозно. Правим всичко възможно да инвестираме капиталови разходи за подобряване и укрепване на сградния фонд. В социалния диалог със синдикатите се получи консенсус. Но когато излязат навън, те започват да говорят все едно са политици. По никакъв начин няма да позволя да има политика от нерешените проблеми на полицаите", заяви вчера министър Цветан Цветанов. И даде за пример, че с имиджа на синдикатите се е заел братът на близкия до БСП пиар експерт Нидал Алгафари, а шефката на кабинета на бившия МВР шеф и червен депутат Михаил Миков - Николета Кузманова, е съпруга на един от активистите на профсъюза.

"Партийна политика и партийни пристрастия при нас няма. Има синдикална политика. По отношение на това кой ни консултира и кой на кого е роднина нека министър Цветанов да си развие тезата, иначе да спре, защото внушенията не са в полза на социалния диалог в МВР. Категорично твърдим, че нямаме отношение с БСП", отговори Грозев.

Източник: в. "Труд"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Брутално задръстване на Маказа
Изследват морската вода
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Предлагат военно обучение за всички мъже под 50 години
Проф. Христова: Това насекомо не е опасно, но пренася тропически ...
Райските кътчета в Родопите с водопадите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).