Осъдиха на година затвор младежа, който на пияна глава задигна колата на селски кмет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 03.11.2022
1694
Бърза ефективна присъда от една година "лишаване от свобода“ получи 18 -годишен мъж от Добрич, противозаконно отнел лек автомобил в пияно състояние и в условията на повторност, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Само в рамките на един месец Районна прокуратура – Добрич успя да приключи разследването по досъдебното производство, образувано и водено срещу 18-годишния младеж, които на 2 октомври 2022 година противозаконно отнел лекия автомобил на кмета на с. Черна. Състав на Районния съд наложи наказание "лишаване от свобода“ за срок от една година на младия мъж, което той трябва да го изтърпи при първоначален "строг“ режим.

Освен това, И.П. ще трябва да изтърпи отделно и наказание "лишаване от свобода“ за срок от две години, тъй като това не е първа подобна проява на добричлията, който вече бил осъждан веднъж за същото престъпление през 2020 година.

Въпреки това на 2 октомври 2022 година, той отново противозаконно отнел автомобил, паркиран на улица в село Черна. Момчето отпътувало с чуждата вещ в неизвестна посока, като било установено няколко часа по-късно в областния град със силно повредена гума на колата. При задържането му И.П. бил изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като тестът за алкохол бил положителен и показал концентрация от 2,36 на хиляда.

Одобреното от Добричкия районен съд споразумение е със силата на присъда и е окончателно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).