Официално съобщение от "Кауфланд", не е за сертификатите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:58 / 04.11.2021
126382
Официално съобщение от "Кауфланд", което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

"Уважаеми потребители, отново искаме да ви информираме за появили се във Facebook и Instagram неофициални страници, използващи вариации на името "Kaufland".

Молим да имате предвид, че страниците, съответно публикуваните от тях постове за игри с награди, не са създадени, публикувани и не се администрират и/или организират от Kaufland България. Изключения правят игри, които реализираме с партньори в техните официални страници.

Екипът ни непрекъснато сигнализира и изисква изтриването на страници, спекулиращи с името Kaufland, от Facebook. Съветваме всички потребители да не предоставят своите лични данни и ви уверяваме че, Kaufland България спазва изискванията на Общия регламент за защита на данните (GDPR), поради което не допуска разкриването на персонална информация, включително лични данни, в публичното пространство, доколкото е администратор и автор на конкретни страници и публикации".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).