Облачността ще се разкъсва и намалява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:03 / 19.12.2022
638
Днес облачността ще се разкъсва и намалява, над много райони до слънчево време. Това каза за Агенция "Фокус“ дежурният синоптик от НИМХ Виктория Клещанова. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България - умерен от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 9°, в София около 2°.

Над Черноморието облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 3° и 7°. Температурата на морската вода ще е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините облачността също ще се разкъса и над много райони намалее. Преди обяд на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен, по най-високите ни върхове умерен до силен северозападен вятър. Студено време с максимална температура на 1200 метра около 0°, на 2000 метра - около минус 3°.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца и ще се задържи без съществена промяна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).