ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Николай Колев - Босия към руския посланик: Имате манталитет на колхозничка
Автор: Георги Кирилов 16:10 / 11.05.2021Коментари (9)5221
©
Николай Колев-Босия "избухна" в социалните мрежи срещу наглостта на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова. Ето какво споделя той:

ДО ПОСЛАНИКА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ

ЕЛЕОНОРА МИТРОФАНОВА

Ето какво сте казала пред българска медия:

Русия е освободила България от турско робство и хората го помнят. Това заяви пред Би Ти Ви руският посланик у нас Елеонора Митрофанова.

Държа да ви кажа, че още с пристигането си вие започнахте да ни "учите" колко трябва да сме ви признателни и дори да ви бъдем задължени завинаги заради руско-турските войни, които имат за единствена цел да имате достъп до Проливите и да изпълните имперската си мечта от 16 век да бъдете най-голямата световна империя и да решавате какво да правят другите народи по земята. Това вие наричате в тогавашната си стратегия "Русия-Трети Рим".

Вие явно имате манталитет на колхозничка, защото продължавате да ни се представяте като "освободители", а не като завоеватели, каквата е истината. Ако сте грамотна бихте прочели книгата на вашия известен дипломат и публицист Сергей Спиридонович Татищев "История российской дипломатий" издадена през 1890 г. в Санкт Петербург.

Не е лошо да знаете, че Русия е била категорично против обединението на България и когато въпреки това става факт, вие насъскахте стратегическия си "партньор"-Сърбия да нападне България в гръб, когато цялата ни войска е била на българо-турската граница. Организирате и финансирате т. нар. "Септемврийско въстание, т. нар. "Партизанско движение", а след 9-ти септември 1944 се развихрихте, когато превзехете с обявяване на война територията ни без да има срещу вас нито един изстрел.

По време на ПСВ нападнахте без никакъв повод България и бомбардирахте мирно население по севрното ни Черноморие.

След влизането ви през 1944 г. в страната ни по вашата "стратегия" избихте десетки хиляди българи и за пореден път прибрахте ценностите и златото ни. По този начин се опитахте да превърнете българските граждани в крепостни селяни, каквито у вас бяха всички обикновени хора до 1861 г.

Фалшифицирахте историята ни, ограничавахте достъпа ни истинското образование и култура, отнехте ни собствеността, унищожихте физически интелигенцията ни и се самоназначихте за "Двойни освободители"!

Такава наглост ми идва в повече.

Ако не сте учили достатъчно и не знаете истината, просто трябва да се откажете от посланичеството си и да се върнете да си доучите. Ако го правите съзнателно-тогава ви обявявам за Персонна нон грата в държавата ни.

Не се обръщам към вас с "Ваше превъзходителство", понеже вие превъзхождате нормалните хора единствено с наглост, плиткоумие и липса на морал.

Нека тези, които превъзхождате по горните показатели се обръщат към вас с "Ваше превъзходителство".

За съжаление у нас има и такива и те дефинитивно са във властта. А са във властта поради вашата и на други империи желание.

Накрая искам да ви обясня какво значи робство, понеже вие очевидно не знаете. Роб е човек, който не плаща данъци поради липса на собственост, не може да напуска господаря си защото е негова собственост и рискува живота си и не може да заема административни постове.

Ако вие знаехте този термин, не бихте заменили точния термин "османско владичество по българските земи с вашето "робство". Защото българинът, тогава, е плащал тежки данъци, търгувал е с Европа, Азия и Африка, имал е дом, семейство земя и бизнес.

За мен вие и вашите колеги сте нежелани в република България!

9 май 2021 г.

Без грам уважение:

София

Николай Колев-Босия







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както винаги Босия е точен като снайпер!А на платеното рушляче *милковив* ще кажа само едно - майната ти,нещастник,приятен път към *обетованата земя рушляндия*!
+1
 
 
Руския посранник има вид на току що изтрезняла дресьорка на мечки. А сексапила и е ,като на каца с борш! Тях ги учат какви глупости да плещят за да дразнят. Лошото е,че все още нямаме държавническо достойнство да ги отзовават ,защото не познават историята в страната в която ги назначават. България трябва да изисква 6 месечен курс по История на България за тези кранти от Расия. Не го ли издържи изпита с ТЕСТ ,си заминава.
-4
 
 
Защо всички си правят шоу на гърба на тоя нещастен човечец? Трябва ли винаги по важни въпроси да търсим мнението на някой клошар или изпаднал пропадняк? Мисля, че е време да чуем какво ще каже по въпроса Джорджано, Митьо Пищова или Филип Димитров!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: