Нарочиха Виктория Капитонова, че мами и лъже хората за пари, тя разказа цялата истина

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (5)
10:09 / 01.02.2023
7907
Това не е първият случай, в който мен някой ме хейти. Нито съм изненадана, нито съм разстроена, нито нищо. Знам, че по пътя на моето развитие ще има всякакви подобни ситуации и съответно приемам тази като една поредна, която възниква, за да ме научи на определени неща. Това каза само за Sofia24.bg популярната блогърка и победителка в първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова.

Припомняме, че родна тиктокърка обвини Виктория в кражба за 200 000 лв. Тук можете да си припомните историята.

"Със сигурност тези обвинения са празни, защото въпросното момиче, доколкото знам - не е била нито на мой курс, нито на курса на въпросната блогърка (бел. ред. руската инфлуенсърка Марго Савчук) и просто си хвърля нейните предположения как би могло да е. Не съм първия човек в света, който е създал курс за Инстаграм, не съм открила топлата вода. Има стотици такива курсове и аз съм била на такива, но това не означава, че моят курс е изплагиатстван, все пак той е адаптиран за България и няма как човек, който преподава в Русия да даде същата информация, която давам аз. 

Ние говорим за плащане на данъци в България, отваряне на фирми в България, как да се работи с български брандове, какъв тип имейл трябва да напишеш ако търсиш някакъв тип колаборация. Какво работи тук, какво не работи. Със сигурност има теми, които ще се препокриват, но това е абсолютно нормално. В конкретния случай ние говорим за Инстаграм, а там има едни и същи алгоритми и принципи, и общо взето нещата, които биха проработили навсякъде със сигурност ще имат прилики и ще има подобни теми и в моя курс, и във всички останали курсове по света, но това по никакъв начин не означа, че моят курс е изплагиатстван и аз мамя някакви хора", каза Виктория Капитонова пред камерата ни. 

"Имам стотици положителни коментари и само един, за който знам - негативен. Според мен въпросната тиктокърка визира точно този един човек, за който аз знам и с който сме имали разговор и естествено аз разбрах какви са причините да не бъде доволна от моя курс. Аз взех мерки по въпроса, винаги събирам обратна връзка и затова смятам, че това, което тиктокърката казва в социалните мрежи - че има недоволни - е на базата на един конкретен коментар и човек, и тя прави историята по-интересна, за да привлича внимание. Аз го забелязах и в други медии и във всякакъв тип клюкарски сайтове - има ли моето име в заглавие тази статия винаги ще събере много коментари и гледаемост. Въпросното момиче използва, според мен, подобна тактика, за да стане по-популярна", допълни победителката в първия сезон на "Ергенът".

Повече за това какво представлява курсът на Виктория Капитонова, задачите, които си е поставила за тази година, участието й в "Ергенът" - можете да видите във видеото.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).