Намериха мъртъв Валентин Качанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 24.05.2019
32745
Трагедия потресе Сатовча. 27-годишният Валентин Качанов бе намерен мъртъв в канал край град Грайс в Англия след тримесечно издирване. Валентин заминал на гурбет преди 4 години, но в края на февруари спрял да се обажда на близките си. Започнало търсенето му и на 7 май, източно от Лондон, в канал е открит труп на мъж. По-късно станало ясно, че трупът е на издирвания Валентин. Черната новина потресе съселяните му.

Съкрушеното от мъка семейство няма пари да го докара, за да го погребе в родното село, затова негови близки започнаха кампания за събиране на средства, казаха приятелите му. Има арестуван за смъртта на Валентин. Това е 22-годишен мъж, който по-късно е освободен. Полицията съобщи, че няма "видими индикации за намесата на трети лица", посочва Би Би Си. Валентин е бил видян за последно на 8 февруари в мол Lakeside Shopping Centre, пише "Струма".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Искат промени в шофьорските курсове заради тежките катастрофи нап...
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" не са български думи
Важна информация за изборите в чужбина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).