Наложиха домашен арест за кметския син Иван Белишки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:15 / 02.02.2023
1525
СГС наложи домашен арест на сина на кмета на Панагюрище с електронна гривна. Решението е окончателно. Кметският син Иван Белишки е обвинен в  закана в убийство на депутата от "Възраждане" Стоян Таслаков в условията на продължавано престъпление.

Има свидетелски показания. Има и предоставени технически заключения. Показанията на свидетелите се потвърждават. Според съда прави впечатление последователността на заканите, но е на лице и чисто съдебно минало.

Според защитата не може да се направи обосновано предположение, че Иван Белишки е нападнал депутата. Имало е среща между двамата, но не и закана за убийство.

Според адвокатът от днес депутатите са разпуснати и не живеят на досегашните си адреси, така че няма опасност, който и да е депутат да бъде заплашен, включително и Таслаков, предава bTV.

Иван Белишки каза, че това е провокация от страна на Таслаков. Моли за по-лека мярка, защото в ареста условията са тежки, а той учи 4 курс "Право" и в момента е в сесия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).