Нахлува студен въздух, възможен е слаб сняг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:36 / 14.01.2012
3154
Днес времето ще бъде ветровито, с умерен, в отделни райони на Дунавската равнина и временно силен запад-северозападен вятър. С него в страната ще продължи нахлува студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 1 и 6°. Ще има променлива облачност, по-често значителна над южната половина от страната, където на отделни места ще превали слаб сняг. От север облачността ще намалява до вечерта над много райони до незначителна. В София - максимална температура - около 1°.

Атмосферното налягане ще бъде около средната стойност за месец януари.

Над планините облачността ще бъде по-често значителна, по билата ще е мъгливо. Ще превали слаб сняг. Ще духа силен и бурен запад-северозападен вятър. Ще застудее. Максимална температура на 1200 метра - около минус 3°, на 2000 метра - около минус 10°.

По Черноморието ще духа предимно умерен, по северното крайбрежие временно до силен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, по-често значителна в часовете преди обяд, но с тенденция от север бързо да намалее. Максимални температури - до 5-7°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...
Бойко Борисов: Омразата, която се насади в последните години вече...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).