Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира на бТВ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:02 / 07.02.2023
6603
Дипломатът Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира, след като обърка името на Християн Пендиков с това на президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

Това стана, докато Нейнски коментираше какво трябва да направи РСМ, за да влезе в ЕС. Както е известно, Пендиков бе пребит жестоко в Охрид и приет в тежко състояние във ВМА в София, където успяха да го излекуват и наскоро той бе изписан.

"Ако приемем, че Република Северна Македония иска да стане член на Европейския съюз, тя и нейното ръководство трябва да си дадат много ясна сметка, че подобни провокации не са в посока на това това членство да се случи. Защото побоят, който беше извършен над г-н Пендаровски, стана повод за първи път в Европейската комисия да бъдат приети представители на две от четирите организации", каза Нейнски пред bTV. Тя дори не се усети, че е направила грешка, и не се поправи.

Водещата Цветанка Ризова също не я поправи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).