Надарен мачо отмъкна пари от две зажаднели за любов дами

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:19 / 27.08.2019
4036
32-годишен софиянец, предлагащ платена любов, ограби две свои клиентки, научи лупа.бг от криминалист в Първо РПУ.

Жиголото Ивайло Х. с две криминални регистрации за кражби на автомобили и побой не изневери на природата си и замъкна с пари две зажаднели за любов дами.

Платеният мачо от кв. "Редута" набирал клиентела с предизвикателни снимки в сайтове за платена любов. Понеже бил доста надарен и с привлекателна външност, наследство от дългите години тренировки по бокс, мачото станал доста популярен.

Дамите му налитали и заради ниските цени – пълно обслужване в спалнята на Ивайло коствало само 60 лева на час.

Сред петимните за ласки имало както прехвърлили 50-те "каки", така и млади момичета, търсещи разнообразие. Ивайло не подбирал, но категорично отказвал оферти от мъже, колкото и да го омайвали с неприлично големи финансови оферти.

Проблемите за любовчията започнали преди няколко седмици, когато след сеанс в малък хотел в покрайнините на София клиентката установила липсата на 200 лева от портмонето си. Дамата обаче не се посвенила от ситуацията и незабавно подала сигнал в полицията. Няколко дни по-късно същото сторила и втора мацка, родом от Враца, която, по време на командировка в София, решила да потърси услугите на жиголото.

Младежът предразположил клиентките с алкохол и качествена марихуана, преди да преминат към същинската част. След палавите игри обаче жените оставали с опоскани портмонета, обясни униформеният източник на Лупа.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).