НАП има 2 седмици да провери имотите на Доган

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:23 / 26.11.2009
2079
2 седмици срок даде парламентарната комисия за борба с корупцията на НАП да й предостави резултатите от проверките по случая с имотите на лидера на ДПС Ахмед Доган. Освен това комисията реши да възложи на Върховна касационна прокуратура (ВКП) да й предостави справка за хода на разследването по този случай.

Да се направи проверка и на юридически лица с нестопанска цел като неправителствени организации и фондации, в чиито управителни съвети участва Доган, реши още комисията.

Беше отхвърлено предложението в комисията да бъде извикан на изслушване главният прокурор Борис Велчев. Според председателя на комисията Яне Янев не е необходимо изслушване на главния прокурор по този повод.

За случая с имотите на Доган, с който се занимава предишния парламент, сега комисията за борба с корупцията се самосезира по медийни публикации за възобновяване на преписката.

Източник: news.bg


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).