Мъже налетяха на влогърка, докато излъчва на живо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:56 / 04.07.2023
1748
Руска влогърка, подвизаваща се с никнейма di_rubens, преживя неприятен момент, докато излъчваше на живо през социалната платформа Twitch разходката си този понеделник из улиците на Мадрид.

Младата рускиня обикаля Европа, където описва пред своите последователи впечатлението си от градовете на Стария континент. По време на излъчването си от испанската столица група тъмнокожи мъже, без да са провокирани по какъвто и да е начин, започват да се държат арогантно и агресивно с влогърката. Според някои потребители мъжете най-вероятно са се разгневили, когато жената ги показала в кадър, тъй като тогава те стават от земята и тръгват да се разправят с нея.

На видеото се вижда как един от тях посяга и удря камерата на влогърката. За да избегне по-голяма ескалация на напрежението, жената бърза да се отдалечи от тях, но те тръгват след нея. На записите се чува как един от мъжете я обижда и заплашва, че ще извика полицията, задето го снимала без разрешение, пише Novini.bg.

Прави впечатление, че нито един от хората в близост не се притичва да защити влогърката. За щастие всичко в крайна сметка приключва благополучно и рускинята продължава по пътя си.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).