Мъж загина в свирепа катастрофа! Откриха трупа му чак на задната седалка

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:07 / 11.09.2019
5253
Снощи около 00.11 ч. на около километър преди разклона за хотелски комплекс "Свети Тома“ в посока Приморско, по неустановен до момента начин, самостоятелно катастрофирал, преобръщайки се в гориста местност извън пътното платно, л.а. "Волво В 50“, с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен бургазлия.

Със съдействието на служителите от "Пожарна безопасност и защита на населението“ – Созопол с моторни триони е разчистена растителността и дърветата за достигане на местопроизшествието, като в купето на автомобила на задната седалка е открито тялото на водача, който не е ползвал предпазен колан.

Трупът на бургазлията е откаран за аутопсия в отделение "Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).