Мъж опита да задигне веществено доказателство, скочи да се бие с полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:35 / 27.02.2019
3634
Дръзко и нагло престъпление в Гоце Делчев. Мъж проникна в двора зад сградата на полицията в града и опита да открадне каруца, оставена на съхранение като веществено доказателство, пише Struma com. Това се случи миналата нощ около 01.00 часа.

Постовият забелязал движение на човек в задния двор, повикал помощ от колегите си и на място бил заловен 46-годишният Костадин Дрознев от Гоце Делчев, който се суетял около каруцата. С ножовка той прерязал веригата на вратата на двора и стигнал до вещественото доказателство. При опита да бъде задържан Дрознев се развилнял като звяр и започнал да се бие с полицаите, в "битката" с крак ритнал постовия Благой С. и му счупил ръката. Костадин е задържан за 24 часа.

Сезирана е прокуратурата. Това е втори подобен случай в Пиринско. Преди години опит да открадне веществено доказателство под носа на ченгетата направи санданчанинът Емил Първанов - Ембака, който влезе, за да цигари, оставени на съхранение в специално помещение в полицейския двор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).