Мъртво вълнение погуби руснак пред очите на съпругата и децата му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:00 / 20.06.2016
4071
Вчера около 17.34 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за удавен мъж в района на плажа в местността "Буните" край Ахелой. Установено е, че в района на неохраняема плажна ивица в морето, за да се изкъпе, влязъл 48-годишният руски турист Н.К., пристигнал в България на 06.06. т.г. и отседнал в с. Равда заедно с 48-годишната си съпруга. 

По нейни данни в морето освен съпругът й влезли и двете им деца, като Н.К. се отдалечил от брега. Големите вълни и мъртвото вълнение обаче му попречили да се върне и руснакът започнал да се дави. 

Жена му заедно с двама непознати плажуващи извадили тялото на Н.К. на брега, като започнали реанимиращи процедури. Въпреки това обаче руският турист починал. 

Тялотото му е откарано за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Поморие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).