Мургавият хулиган от "Горно Езерово" вече имал 15 присъди, остава на топло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:36 / 04.01.2018
3058
Циганинът Митко Шишков, който строши носа на полицай с керемида, остава в ареста. Това реши току-що Бургаският районен съд, предаде репортер на Burgas24.bg. Съдът счете, че е налице първата изискуема предпоставка за вземане на най-тежката мярка за неотклонение, а именно, че може да се направи обосновано предположение, че Митко Ш. е извършил деянията, в които е обвинен. Съдът прецени и съществуване към момента на реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление или да се укрие. 

Съдът се мотивира, с факта, че Митко Шишков е привлечен като обвиняем за няколко деяния, едно от които е тежко умишлено престъпление. Съдът отчете, че обвиняемият е многократно осъждан - 15 пъти, като настоящата му престъпна деятелност се квалифицира като "опасен рецидив" и определи Митко Шишков като личност със завишена степен на обществена опасност. 

В случая се касае за три отделни обвинения, отличаващи се с изключителна дързост и насочени срещу орган на властта. От начина на извършването им се демонстрира пренебрегване на общоприетите норми на поведение и неспазване на правовия ред в страната. Определението на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд - Бургас в тридневен срок.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).