Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:17 / 19.04.2023
31613
Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.

Ето и някои от коментарите на хората:

"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";

"Ако е правено с истинско мляко, безценно";

"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

"Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои";

"Имаш безплатен антибиотик";

"Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";

"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия"
Толкова ли сме зле? От Пловдив до Видин колкото със самолет до Ки...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).