Митничари откриха хормон на растежа за 30 бона, натъпкан в тайник на лек автомобил

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:57 / 08.05.2019
5160
63 опаковки с хормон на растежа на стойност близо 30 000 лева откриха митническите служители от ГД "Митническо разузнаване и разследване“ на МП Капитан Андреево.

На 2 май  около 16 часа на входящо трасе на МП Капитан Андреево пристига лек автомобил "Audi A 8“ с българска регистрация, управляван от български гражданин, който пътувал сам. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която, в багажното отделение, е установен специално изграден тайник, в който са открити 63 опаковки с медикамента "Humatrope“ - хормон на растежа.

Недекларираните опаковки с медикамента и автомобилът, послужил като средство за извършване на нарушението, са задържани. На шофьора са съставени два акта по Закона за митниците: единият за опит да бъдат пренесени през държавната граница стоки без знанието и разрешението на митническите органи, а другия за наличието на тайник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).