Мистериозна мадама виновна за свалката между Стефан и Гала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:03 / 28.09.2018
7703
Стефан Николов или както е по-известен Стефан на Гала направи шокиращи разкрития пред съквартирантите си във ВИП Брадър. Ководещият на "На кафе“ разкри не друго, а как са се запознали с водещата на Нова телевизия. Оказа се, че тяхната история е колкото смешна, толкова и романтична. "Всичко стана със случаен СМС. Една мацка в един клуб ми даде номера си, а то се оказа, че е фалшив. Да, но аз й писах и звънях. Оказа се, че е телефонът на Гала. От началото тя не ми каза коя е. Аз си мислех, че е онази от клуба. Предложих й да излизаме тя все не може, не знам си какво. Звъня й – не ми вдига, пиша й – отговаря ми“, спомни си Стефан.

"По едно време ми каза, че е Гала, но не й повярвах. Тогава имах заведение, в което имаше телевизор. А тя ми казваше с какво ще е облечена преди да почне предаването й, за да й повярвам. Тя ми каза един ден ще бъде "с бяла шапка, червена пола и не знам си какво. Почнах да гледам предаването й "На кафе“ и вярно, все беше облечена с нещата, за които ми каза. Щом веднъж ми вдигна телефона и чух гласа й вече бях сигурен, че е тя. Тогава онемях“, призна половинката на Гала. "Имах обаждане от мъжа й – доста неприятни. Но в един момент реших, че в тия писаници започвам да я познавам много добре. Споделяхме си важни неща. Тя знаеше, че съм в развод, защото бях в изключително тежък период с майката на дъщеря ми. Но всичко се нареди“, заяви Стефан.

По интересното обаче се оказа предизвикателството, което седмичната мисия в реалити предаването "Окото на зрителя“ отправи към Стефан. Той трябваше да предложи брак на Гала. 

"Имам различно мнение за брака. Имах брак, който разстрогнах. Затова имам по-различно мнение за това. Истината е, че много сме разговаряли с моята голяма любов, но двамата сме склонни повече за църковен брак. За съжаление у нас е такава системата, че не може да сключиш църковен брак, ако нямаш граждански“, заяви той.   И все пак призна: "Котенце – така я наричам, с удоволствие бих подписал брачен договор с теб“, съобщава Блиц.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).