Мистериозен случай в Родопите: Откриха телата на мъж и жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:22 / 18.04.2023
5070
Откриха телата на мъж и жена в Кърджалийско, съобщиха от полицията.

Тялото на 66-годишен мъж е бил намерен на 17 април, около 11:00 часа в землището на село Девесилово. Жителят на селото е открит в дере. Екип на Филиала на Спешна помощ и дежурна оперативна група от Крумовград са били на мястото на произшествието.

Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне, пише Dariknews.bg. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница.

При друг случай - тялото на 65-годишна жена, обявена за издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска. Близки на жената от Ардино са подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си.

На 17 април тялото е било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната. Не са били открити следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).