Марешки: Аз съм дарител на държавата, помагам на хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:15 / 09.09.2020
4036
"Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция". Това заяви в предаването "Здравей, България" лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той допълни, че не е прочел проекта, но от партията имат свой прочит на основния закон на страната. "Ние ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се радвам да чуя и тези на президента Радев", коментира лидерът на ВОЛЯ.

Той допълни, че е получил много отзиви от хора, когато на 2 септември обявил, че няма да подпише проекта за нова Конституция."Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си", поясни Марешки.

По думите му неговият подпис не е променил нищо в държавата. "Дадохме право на хората да дебатират темата за промените в Конституцията", каза още Марешки.

Попитан дали подписът му е "златен" и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж "Кабакум" лидерът на ВОЛЯ отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши.

"Явил съм се на търг за този плаж през 2009 г., 5 г. беше безстопанствен, защото никой не го иска. 15 г. този плаж никой не го иска, коментира лидерът на "Воля" по повод концесията на плаж "Кабакум" край Варна. Печелим на чист търг. По-скоро плащам услуга на държавата, хората са благодарни, защото вместо 10 лв. за чадър, плащат 2 лв., допълни той. И обясни, че има решение на върховния съд, че постройката му е законна. ВОЛЯ не се дава на концесия. Аз съм достатъчно богат човек, за да съм за един плаж. Аз съм дарител на държавата, помагам на хората, категоричен бе Марешки.

Виж коментарите (2)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).