Малко дете почина след полет от 3 метра в Приморско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:15 / 09.06.2016
3975
Дете на почти 2 годинки е паднало около 15 часа вчера от близо 3 метра височина върху стълбите, водещи до СПА центъра в "Гранд хотел Приморско".

Инцидентът е възникнал, докато семейството му се настанявало - бащата се е регистрирал на рецепция, а майката била до багажа, съобщиха от полицията, предаде репортер на Burgas24.bg

Служителите от хотела се обадили на спешен номер 112, за да дойде медицински екип. Родителите не изчакали идването на линейката, а с автомобила на охраната на хотела отвели детето в центъра за медицинска помощ в Приморско, а от там в последствие е откарано в бургаската болница.

Тази сутрин около 8 часа то издъхва, вероятно вследствие на получените травми. Майката на починалото дете е на 23 години от Сливен, а бащата е от Шумен на 30. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Почина една уникална личност за българския спорт
Готвят промени при регистрацията на автомобили
Хиляди трупат кеш по "дюшеци и буркани", а все повече плащания се...
Ново проучване показва процентите доверие в партиите
Българите луднаха да купуват къщи на морето
Новите патрулки тръгнаха по АМ "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).