Малкият син на Тони Стораро шофира без книжка! Бащата: Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:43 / 05.02.2021
14846
Малкият син на Тони Стораро – Емрах стана център на голям скандал, след като бе обвинен от фенове, че шофира без книжка, с което заплашва и сигурността на другите по пътя, не само своята. Повод за разразилия се скандал стана разпространено от младия певец видео, на което се вижда как подкарва скъп автомобил.

Негови последователи в социалните мрежи, разбира се, веднага го погнаха, че все още не е изкарал шофьорски курсове и няма право да шофира. Тони Стораро обаче твърди, че нещата не са така, както изглеждат на пръв поглед, защото наследникът му е пълнолетен и вече е изкарал необходимите на брой часове зад волана. Единственото, което му остава, е самият изпит. 

"Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации", заявява баща му Тони Стораро пред "Телеграф". 

Емрах е роден през 2002 г., навърши своето пълнолетие през ноември 2020-а. "Веднага се записа на шофьорски курсове. Той отдавна има желание да шофира. Вече мина курса, предстои му изпитът, изкарал е необходимия брой часове кормуване, но иска допълнително да се упражнява", казва още баща му. 

Луксозното возило, което Емрах шофира в клипчето, наскоро бе забелязано на Околовръстното в София, а страстта към бързите автомобили на Емрах е провокирана от неговия по-голям брат – Фики. Семейство Стораро са почитатели на луксозните возила и не пестят пари в това отношение.

Част от тях са подобрени, един от личните автомобили на изпълнителя на "Ламборгини“ е покрит със специално фолио, поръчано от САЩ, то е на стойност над 5000 лв., семейството разполага още с джип. Колата, която големият брат спечели от предаването "Като две капки вода“, не се задържа при фамилията.

Виж коментарите (4)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).