Майката на Иван Ласкин: Дръж се, моето момче!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:33 / 04.01.2019
150062
"Дръж се, моето момче!". С тези думи изрази притеснението си майката на Иван Ласкин, която, откакто научи новината за състоянието му, не може мира да си намери, плаче по цял ден и се моли синът й да намери сили и да се пребори с предизвикателството. Цялото семейство на популярния актьор е в готовност да дари кръв и каквото е нужно, за да се възстанови той. Братята на Ласкин - Светослав и Евгени, също постоянно държат връзка с докторите от ВМА и жената на Иван - Александра.

Според всички състоянието на Ванко върви към подобрение, макар официално да не се съобщават подобни прогнози. Колеги на актьора дори са сигурни, че Ласкин е изведен от изкуствената кома, в която бе принудително въведен заради нечовешките болки, които изпитвал.

"Донор ще се намери. Вече има хора, които са готови да дадат част от черния си дроб за него - познати и непознати. Тялото му само трябва да се пребори с интоксикацията, за което ще му трябва и доста силен дух", споделиха близки до Алекс Сърчаджиева. Самата тя все още се държи и дори не позволява на колеги да говорят за състоянието на Ласкин пред дъщеря й София. Алекс играе в Сатиричния театър и е от любимките на зрителите.

Притеснена за състоянието на баща си е и първата дъщеря на актьора - Люба. Майка й е колежка на Ласкин - Мирослава Гоговска. Двамата се запознават доста млади и момичето се случва "случайно" и непланирано. "Имали сме проблеми с Иван, тъй като аз се грижех основно за Люба. Той рядко я виждаше, а плащаше само когато може. Трудно ми беше, слава на Бога, че момичето ни израсна толкова възпитано и прекрасно", споделя от своя страна Мирослава Гоговска.

Близките на Иван Ласкин са категорични, че основен за влошаването на състоянието му бил фактът, че две седмици преди да влезе в болницата, той понесе голяма загуба - след кратко боледуване почина баща му Славчо, твърди "България Днес". Това се отразило изключително тежко на актьора, който бе много близък с него и двамата си братя.

"Аз съм оптимист и смятам, че Иван ще се оправи. Разговаряхме доста пъти, докато лежеше в "Пирогов". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки, смятам, че нещата ще се оправят", сподели шефът на артистите Христо Мутафчиев, който е от най-близките приятели на актьора.

И други се молят за бързото възстановяване на Ласкин - ловната дружинка "Меляне", която участва в молитва за негово здраве. "Дръж се, Ванка, ловните приключения те очакват. Има още много неща да преживееш", сподели и приятелят на Ласкин сред ловците - Робърт Атанасов. Останалите от колектива - Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също призоваха актьора за кураж.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).